Vi er et nyt firma med masser af erfaring

Vores historie

I efteråret 2014 begyndte De grønne pigespejdere, Det Danske Spejderkorps og KFUM-spejderne i Danmark at undersøge mulighederne for at få udviklet et fælles medlemssystem. I forløbet blev vi opfordret til at komme med et bud på en løsning, og det blev starten på firmaet Stein & Gabelgaard. Firmaet vandt ordren på et nyt medlemssystem til de tre korps med samlet over 60.000 medlemmer fordelt på over 1.200 lokale grupper. Dette i konkurrence med 4 andre bydere.

Valget faldt på Odoo, fordi det er en fleksibel platform til at bygge administrative systemer. Vi kan derfor også tilbyde vores erfaring fra Odoo i forbindelse med andre former for administrative systemer. Odoo er let at integrere med andre teknologier, og vi tilbyder derfor også systemer, der løser enkeltstående opgaver i sammenhæng med jeres eksisterende systemer.

Læs om vedtagelsen af det nye medlemssystem hos De grønne pigespejdere, Det Danske Spejderkorps og KFUM-Spejderne.

Systemet gik i drift januar 2016 og håndterer idag ca. 70.000 medlemmer samt deres forældre fordelt på de 4 spejderkorps. Danske Baptister Spejderkorps kom på i 2018.

Vores team

Hvem er vi

Hans Henrik Gabelgaard

Uddannelse

Svagstrøms ingeniør, 1990, Københavns Teknikum

Erhverserfaring

25 år i IT branchen som programmør/udvikler/konsulent/ systemarkitekt m.m. Herunder de seneste 16 år med udvikling/implementering af ERP og andre forretningskritiske systemer samt integration mellem disse.

Jonathan Stein

Uddannelse

Civilingeniør (IT og telekommunikation), 2001, Danmarks Tekniske Universitet

Erhverserfaring

Opsætning og drift af servere og netværk, udvikling af web-løsninger og administrative systemer. 

IT-systemer til produktstøtte i medicinalbranchen. For eksempel undersøgelser, SMS-tjenester og håndtering af “no cure, no pay” kampagner.

Vores projekter

Et udvalg af IT-Løsninger, vi har lavet som frivillige i Det Danske Spejderkorps

Gruppeweb

Gruppeweb er en gratis tjeneste for alle grupper, divisioner, arrangementer og lignende under Det Danske Spejderkorps. Det giver brugerne mulighed for at få en pæn og velfungerende hjemmeside, uden at der skal tænkes på teknikken bag.


Skabt til spejdere

Gruppeweb er lavet af spejdere til spejdere og har derfor en række særlige spejderværktøjer. Eksempelvis har kalenderfunktionen et ekstra felt til planlægningsnoter, som kun er tilgængelige for lederne, når de er logget ind på hjemmesiden. Gruppeweb holder også selv brugeroplysninger opdateret via Blåt Medlem (korpsets nuværende medlemssystem).


Nem tilmelding og betaling til ture og lejre

Via en hjemmeside under Gruppeweb kan man oprette tilmeldinger til ture og lejre. Gruppen kan også vælge at opkræve betalingen online med Dankort eller kreditkort, det er gratis og nemt at benytte.

Vi lancerede Gruppeweb i november 2010 og idag benyttes løsningen af 400+ spejdergrupper over hele landet. Online betalingsdelen håndterer tilmeldinger til ture og lejre for over 5 mio. kr om året. En moderne løsning der sparer spejderledere meget besvær med at håndtere tilmeldingssedler, byttepenge m.v.

E2014 Tilmelding

Tilmeldingssystemet er bygget på OpenERP 7.0 (forgængeren for Odoo 8.0) til brug for en større spejderlejr i 2014: E2014 The Viking Strikes Back

Systemet håndterer:

 • Gruppetilmeldinger, herunder deltager-import fra Blåt Medlem (Hidtige medlemssystem for DDS)
 • Deltagerregistrering på dagsniveau
 • Prisudregning og gruppeafregning i rater
 • Ankomstregistrering, check-in og betaling
 • Mailflet/udsendelse af diverse PDF-udskrifter
 • Aktiviteter og aktivitetstilmelding
 • Grupper knyttes sammen i klynger og med venskabsgrupper
 • Transportbookinger
 • Fuldt regnskabssystem: Indtægter og udgifter
 • Hjælpertilmeldinger (og afregning af disse)
 • Udvalg: Fordeling af hjælpere på udvalg med godkendelsesflow
 • Det hele på flere sprog
 • Og meget mere....

 
Vi bygger videre på dette system til Spejdernes Lejr 2017

Blåt Login

FÆLLES SINGLE SIGN-ON LØSNING

Giver en central adgang til alle DDS' web-platforme: dds.dk, Gruppeweb, DDS email etc.

Login/password og rettigheder trækkes fra det centrale medlemssystem.